Esports | Montgat

La Riera Pàdel, un nou club a les portes de Tiana

Xavi Manzano, un dels socis del club, a una de les pistes. / annamolas

Ubicat al municipi de Montgat, al límit amb Tiana, La Riera Pàdel compta amb sis pistes, grades, bar i una botiga. La inauguració es fa aquest dijous i seguirà amb un torneig, divendres i dissabte.

Anna  Molas | 26/09/2017 a les 12:28 0
 

La Riera Pàdel Montgat celebra la seva inauguració oficial aquest dijous. El nou club esportiu, entre Tiana i Montgat, ja va obrir les seves portes abans de l’estiu, moment en què comptava ja amb les sis pistes del seu projecte, tres de les quals són panoràmiques. Des d’aleshores i fins ara ha estat ultimant la resta d’instal·lacions, que avui són grades, terrassa, bar, vestuaris i una botiga de material esportiu.

Xavi Manzano, un dels socis del club, explica que un dels aspectes més atractius de La Riera Pàdel és la seva ubicació, en una zona d’intersecció entre terrenys. Així ho explica:

 

La Riera Pàdel Montgat, explica Manzano, no requereix d’una quota de soci per tal de poder accedir a les instal·lacions. Aquestes es poden llogar dies puntuals per hores sense necessitat de continuïtat. El club compta també amb una escola de pàdel per a nenes i nens de 5 a 17 anys i de cara a l’any que ve començarà a funcionar el campus d’estiu.

Manzano es mostra satisfet pel fet que fins al moment moltes marques diferents han donat suport al projecte i s’han fet patrocinadores. Ens explica quines:

 

El soci acaba expressant la seva voluntat que La Riera Pàdel sigui un club obert a tothom i un espai ideal per passar una bona estona amb amics o família.

La presentació del club, situat al carrer Riera de Sant Jordi de Montgat, es farà aquest dijous a les 20h i comptarà amb música i pica-pica. L’endemà i dissabte es farà el torneig inaugural, al qual és possible apuntar-se fins avui 26 de setembre a les 22h.

 

Anna  Molas