La Local - Ràdio Tiana

La tertúlia política analitza la rectificació en els canvis de direcció a la Ciutadella

D'esquerra a dreta: Josep M.Goñi (ERC), Diego Parra (PP), Ferran Almeida (PSC), Gemma Liñán (Junts), Àlex Rosa (CUP) i Joan Cañada (PDeCat-DC), aquest dimarts / lalocal

El primer "Ara i aquí" del 2018, aquest dimarts, també ha analitzat diversos temes d'actualitat municipal, com l'impacte pel poble del Tiana Negra o en quin punt s'està, ara mateix a Tiana, en matèria de seguretat veïnal.

Alèxia  Guilera | 23/01/2018 a les 23:46 0
 

El primer “Ara i aquí” del 2018, aquest dimarts, ha analitzat diversos temes d’actualitat municipal, com l’impacte pel poble del Tiana Negra o en quin punt s’està, ara mateix a Tiana, en matèria de seguretat veïnal. Els i les representants del 6 grups municipals també han fet focus en la rectificació que l’Ajuntament ha fet respecte als canvis de direcció que havia anunciat que faria a la Ciutadella. Uns canvis fruit de la mobilitació veïnal, que va recollir més de 200 signatures en contra del projecte.

Per al portaveu de la CUP, Àlex Rosa, en realitat “no hi ha ni hi ha hagut” informació oficial que s’hagi rectificat els projecte de la Ciutadella perquè “estem davant d’un govern totalment tancat i opac que no dialoga”:

 

També Gemma Liñán, de Junts, ha criticat la manca d’informació als grups municipals del canvi de sentit als 5 carrers, tot i que ha qualificat de “bona notícia” que l’equip de govern hagi passat de la 1a a la 2a opció després de reunir-se amb el veïnat. Ha alertat, però, que encara “no hi ha res definitiu”. Ha criticat a l’equip de govern perquè, ha dit, “no comunica ni escolta els veïns”:

 

Ferran Almeida, representant del PSC (partit que governa a l’Ajuntament) ha causat un petit enrenou quan, al debat sobre aquet punt, ha dit que no hi havia una proposta de canviar direccions de carrers per part de l’Ajuntament. Després, ha explicat en detall a què es referia dient això i ha reconegut que hi va haver un error “que s’ha rectificat”:

 

També ha volgut subratllar que, als ajuntaments, “els tècnics proposen i els polítics decideixen”:

 

Josep Maria Goñi, representant d’ERC i expert en mobilitat, ha explicat que es va posar les mans al cap quan va rebre, a casa, la proposta de l’equip de govern del canvi de direccions:

 

També Joan Cañada, del PDeCat-DC, s’ha queixat de la manca d’informació d’aquesta segona decisió sobre el canvi de direccions, tot i que troba positiva la rectificació que ha fet l’equip de govern:

 

Podeu escoltar la tertúlia política sencera, amb els seus 3 blocs, en aquesta mateixa notícia.

 

Alèxia  Guilera