Salut

La unitat mòbil del Banc de Sang arriba aquest diumenge a Tiana

/ martalopez

El Banc de Sang entra a l’agost amb nivells baixos de reserves. Calculen que durant aquest mes d’agost els hospitals catalans necessitaran 20.000 donacions de sang per atendre tots els malalts i accidentats, el que suposa unes 800 donacions diàries.

Marta  López | 31/07/2019 a les 11:15 0
 

L’autobús del Banc de Sang arribarà aquest diumenge 4 d’agost a Tiana. Com sempre, la campanya de donació de sang s’ubicarà al Carrer Matas, just davant del Parc de l’Antic Camp de Futbol, de deu del matí a dues del migdia.

El Banc de Sang i Teixits sempre posa especial èmfasi a la campanya de donació de sang durant el període estival. Enguany, però, a causa dels últims episodis de calor, la necessitat és encara més gran. Aquest juliol les donacions de sang han baixat un 20% a Catalunya en relació a l’any passat.

Tal com expliquen a la seva pàgina web, el Banc de Sang entra a l’agost amb nivells baixos de reserves. Calculen que durant aquest mes d’agost els hospitals catalans necessitaran 20.000 donacions de sang per atendre tots els malalts i accidentats, el que suposa unes 800 donacions diàries.

Enllaços d’interès

https://www.bancsang.net/blog/setmana-critica-donacions-sang/

 

Marta López
Marta  López