Seguretat

L’AAVV Les Costes demana més recolzament per part d’Alcaldia

D'esquerra a dreta, Manel Cuesta, Ester Puget i Carme Ferran, integrants de la junta de l'AAVV Les Costes. / Alexia Guilera

La presidenta de l'associació afirma que per solucionar el tema de la seguretat l’objectiu és anar tots junts de la mà, i no enfrontats.

Marta  López | 19/09/2018 a les 12:01 0
 

Després dels fets que van passar en el ple d’aquest setembre, l’AAVV Les Costes critica l’actitud defensiva per part d’Alcaldia i demana més recolzament. Així ho expressa la presidenta de l’associació de veïns, Ester Puget:

 

Puget també afirma que en el ple es van fer algunes afirmacions per part d’Alcaldia que no s’ajustaven a la realitat de les explicacions que ells havien rebut anteriorment:

 

Davant d’aquesta situació, la presidenta de l’AAVV Les Costes diu que per solucionar el tema de la seguretat l’objectiu és anar tots junts de la mà, i no enfrontats:

 

En aquesta línia, la secretària de l’AAVV Les Costes, Carme Ferran, opina que amb l’escenificació de la Policia Local al passat ple, semblava que intentessin confrontar-los amb els veïns i veïnes:

 

La presidenta afegeix que tampoc els poden confrontar amb altres associacions de veïns, tal com es va insinuar en el ple, assegura:

 

Respecte a la reunió que menciona la Carme Ferran, Puget insisteix en que van prendre nota de tot:

 

Tot això provoca, segons la Carme, que es sentin ofesos pel tracte que reben:

 

Una altra afirmació amb la que no estan d’acord és la de la politització de l’associació. Així ho expressa en Manel Cuesta, vocal:

 

Per últim, respecte a la coresponsabilitat dels veïns, Ester Puget explica que cada cop són més veïns i veïnes els que s’afegeixen als grups de WhatsApp:

 

Per tant, insisteixen en que la seguretat no és només un problema de Les Costes, sinó de tot Tiana.

Marta López
Marta  López