Cultura

L’AEU TIMÓ comença el desè curs de conferències

/ martalopez

La primera conferència tindrà lloc el pròxim dijous 7 d’octubre, a dos quarts de set de la tarda, a la Sala Pau Casals de Montgat. El musicòleg, periodista i crític musical Xavier Chavarria parlarà sobre Beethoven.

Marta  López | 28/09/2021 a les 16:15 0
 

L’Aula d’Extensió Universitària de Tiana i Montgat comença, un any més, un nou curs de conferències. De fet, ja en van 10, una xifra que volien celebrar aquest dijous 30 de setembre amb una trobada especial a la Sala Albéniz i que tenia com a convidat al periodista tianenc Enric Canals. Al final, però, s’ha hagut d’ajornar fins al novembre perquè el teatre encara no està obert. Ho explica la Isabel Montseny:

 

La primera conferència del curs, doncs, serà la que tindrà lloc el pròxim dijous 7 d’octubre, a dos quarts de set de la tarda, a la Sala Pau Casals de Montgat. El musicòleg, periodista i crític musical Xavier Chavarria parlarà sobre Beethoven:

 

Les sessions de l’Aula estan obertes a qualsevol persona interessada en la cultura i pensades per a públic adult de qualsevol edat. Per fer-se soci només cal omplir la butlleta d’inscripció i abonar una quota anual de 30 euros.

Marta López
Marta  López