Cultura

L’AEU TIMÓ comença un nou curs amb una xerrada sobre Dret

Foto d'arxiu: una de les conferències de l'AEU TIMÓ a la Sala Albéniz. / martalopez

Des d’aquest mateix dijous 3 d’octubre fins al 5 de desembre, la Sala Albéniz de Tiana i la Sala Pau Casals de Montgat acolliran cinc xerrades sobre diferents temàtiques.

Marta  López | 03/10/2019 a les 11:23 0
 

El mes d’octubre dóna inici al primer trimestre de conferències i sortides culturals de l’Aula d’Extensió Universitària TIMÓ. Des d’aquest mateix dijous 3 d’octubre fins al 5 de desembre, la Sala Albéniz de Tiana i la Sala Pau Casals de Montgat acolliran cinc xerrades sobre diferents temàtiques.

La primera, titulada “Primers auxilis en Dret”, tindrà lloc a Tiana aquest dijous i estarà protagonitzada per l’advocat Jesús Galan. Ho explica la Isabel Monseny:

 

Les conferències, com sempre, seran quinzenals i tindran lloc els dijous a dos quarts de set de la tarda. La propera xerrada tindrà lloc el 17 d’octubre a Montgat i tractarà sobre la història arqueològica de Baetulo:

 

La propera xerrada que es farà a Tiana serà el 28 de novembre i tractarà sobre els baleners de les Açores, a càrrec del geòleg i Capità de la Marina Mercant Francesc Lleal. Abans, però, Montgat acollirà una xerrada sobre biologia, que respondrà a la pregunta “Què ens fa humans?”. El primer trimestre també es tancarà a Montgat amb el professor de música Frederic Sese, que parlarà sobre Música al cinema.

De manera complementària, al llarg del trimestre també s’oferiran dues sortides culturals. La primera, que tindrà lloc el 24 d’octubre al matí, consistirà en una visita guiada al jaciment romà del Museu de Badalona. La segona serà el 13 de desembre per anar a l’Auditori a veure, però sobretot escoltar, la interpretació del Messies de Händel.

Marta López
Marta  López