Cultura

Laia Noal i Mariona Feliu inaguren l’exposició “Retorn als Origens” a l’Espai Cultural de Junts

Mariona Feliu (esquerra) i Laia Noal (dreta) presenten la seva exposició conjunta / martifrancas

L'aposta pels materials recicalts per part de Mariona Feliu i l'inspiració de l'illa de Morgos a Grècia són els leitmotiv de lespeces d'artesania i les pintures que han exposat

Martí  Francàs | 29/11/2019 a les 21:41 0
 

La inauguració de l’exposició conjunta “Retorn als Orígens” de Laia Noal i Mariona Feliu és el final d’un llarg trajecte de treball conjunt. La presentació oficial de les col·leccions a l’Espai Cultural ha tancant un projecte i ha estat un moment especial per a les dues artistes, que a més els ha deixat molt bones sensacions.

 

Mariona Feliu explica que el que fa especials els objectes artesanals és que són únics, tots es basen en troncs morts que troba al bosc o peces antigues que han quedat oblidades i els dona una nova vida, així ho explica.

 

Els quadres de Laia Noal tenen la seva inspiració en l’illa de Morgos a l’arxipèlag grec de les Cíclades. Per aquesta raó algunes obres poden semblar petites illes en mig del mar, sense cap altra illa ni continent a prop. La pintura crea un relleu pronunciat donant pràcticament entitat i realisme a aquestes illes de pintura. Laia Noal explica perquè ha optat per aquests motius.

 

L’exposició es podrà visitar fins el 5 de desembre a l’Espai Cultural de Junts.

 

Martí  Francàs