Gent gran

L’Ajuntament convoca un ple extraordinari per crear la figura d’un interventor que gestioni la direcció de la Residència durant el segrest

Entrada a la residència i centre de dia Sant Cebrià. / martalopez

Aquesta decisió es va prendre la setmana passada després que la Fundació Vella Terra presentés una instància formal on denunciava la “bunquerització” de Brofar Concesiones y Servicios S.L. i demanava apartar-se de la gestió provisional del servei.

Marta  López | 17/07/2020 a les 10:42 0
 

L’Ajuntament de Tiana ha anunciat la convocatòria d’un ple extraordinari per proposar la creació de la figura d’un interventor que faci d’intermediari entre l’administració i l’empresa gestora de la Residència i Centre de Dia Sant Cebrià.

La sessió tindrà lloc el pròxim dimarts 21 de juliol i buscarà la llum verda per a iniciar un procés de selecció per incorporar a aquest interventor, que s’encarregarà de la direcció del geriàtric mentre s’allargui el segrest. Un procés que durarà aproximadament fins a l’agost, quan està previst que es pugui incorporar la persona escollida, tal com s’informa en el comunicat.

Aquesta decisió es va prendre la setmana passada després que la Fundació Vella Terra presentés una instància formal, tal com es va anunciar durant el ple municipal del juliol, on denunciava la “bunquerització” de Brofar Concesiones y Servicios S.L. i demanava apartar-se de la gestió provisional del servei.

El segrest de la concessió a Brofar està actiu des del mes de maig, quan es va acordar iniciar-lo per termini d’un any, prorrogable anul·lament fins a un màxim de tres anys. En aquell moment es va designar a la Fundació Vella Terra com a interventor municipal del servei de la residència, però la seva renúncia farà que hagin d’obrir un procés de selecció per ocupar aquesta posició.

Marta López
Marta  López