Ensenyament

L’Ajuntament de Tiana posarà en marxa l’Espai de Debat Educatiu

/ martalopez

El pròxim 29 d’octubre, a les set de la tarda, la Sala d’Exposicions del Casal acollirà la presentació pública d’aquesta nova iniciativa que voldrà funcionar com a eix vertebrador de l’educació en l’àmbit municipal.

Marta  López | 23/10/2019 a les 11:16 0
 

Una de les línies estratègiques del Pla Local d’Educació de Tiana (PLET) preveia la creació d’un espai comunitari on tots els agents de la comunitat educativa –educadors, mestres, pares i mares, entitats socioeducatives, pediatria i tècnics municipals- poguessin reflexionar i debatre aspectes importants de l’educació propis del municipi.

Ara, gràcies al suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Tiana posarà en marxa aquesta iniciativa sota el nom Espai de Debat Educatiu. El pròxim dimarts 29 d’octubre, a les set de la tarda, la Sala d’Exposicions del Casal acollirà la presentació pública d’aquesta nova eina que voldrà funcionar com a eix vertebrador de l’educació en l’àmbit municipal.

Des de l’Ajuntament expliquen que l’objectiu principal de l’Espai de Debat Educatiu serà cohesionar el territori en termes de corresponsabilitat educativa i fomentar la comunicació entre les famílies, professionals de l’educació i agents socials.

La intenció és que es faci mínim una vegada al trimestre i que sigui complementari al Consell Escolar Municipal. Les sessions estaran dinamitzades per un tècnic de la Diputació de Barcelona.

Marta López
Marta  López