Urbanisme

L’Ajuntament estudia la possibilitat que no tots els vehicles entrin als habitatges socials per Can Besora

Carrer del Camí de Can Besora, amb el mur per on es faria l'accés als pàrquings dels nous habitatges / Alexia Guilera

Si s'optés per aquesta solució caldria fer un carrer en forma d'L que baixaria procedent de President Companys.

Alèxia  Guilera | 01/06/2018 a les 15:01 0
 

L’Ajuntament estudia la possibilitat que només una part dels vehicles dels futurs habitatges dels Vessants 2 entri pel Camí de Can Besora. La resta ho faria per un carrer -encara per construir- des de l’avinguda President Companys, han explicat fonts municipals.

Després de la preocupació que veïns i veïnes de la zona han expressat des que es va saber que tots els vehicles entrarien per Can Besora, l’Ajuntament està explorant altres possibilitats d’accés dels vehicles, com ara aquesta.

Si s’optés per aquesta solució caldria fer un carrer en forma d’L que baixaria procedent de President Companys. Al darrer projecte dels habitatges socials dels Vessants 2 presentat al veïnat no es contempla la construcció del carrer, per això, ara per ara, no està pressupostat. Sí que es contemplava quan, inicialment, s’havia de construir a tot el pla parcial, i alehores va rebre el nom de “carrer inferior”.

Si es fes el nou carrer, expliquen aquestes fonts, caldria que l’Ajuntament (que poseeix el 30% dels terrenys) n’avancés els diners, uns 200 o 300.000 euros. Seria una inversió que, a la llarga, hauria de retornar-li la Junta de Compensació que és copropietària dels terrenys per on aniria la nova via. L’Ajuntament té només 30.000 euros de càrregues d’urbanització als Vessants 2.

Alèxia  Guilera