Mobilitat | Salut

L’AMB rebaixa un 9% l’oferta de transport públic durant els dies feiners

La reducció de la demanda ha fet que durant aquests dies es suprimeixi la línia B34. / martamestre

A la reducció que ja s'havia aplicat, s'uneix una de nova, el que suposa passar d'una oferta del 60% al 52% en el servei diürn i del 48% al 38% en el nocturn.

Marta  López | 01/04/2020 a les 12:07 0
 

A partir d’aquest dimecres 1 d’abril, l’Àrea Metropolitana de Barcelona rebaixa encara més l’oferta de servei de transport públic durant els dies feiners. A la reducció que ja s’havia aplicat, s’uneix una d’un 9% més, el que suposa passar d’una oferta del 60% al 52% en el servei diürn i del 48% al 38% en el nocturn.

Aquesta reducció prové de la baixada dràstica de la demanda, al voltant d’un 90-95%, juntament amb l’entrada en vigor de mesures més restrictives que redueixen els desplaçaments per aquelles activitats considerades no essencials.

Pel que fa a les línies de bus de Tiana, la B29 aplicarà un horari del 50% d’un dia normal, és a dir, tindrà una freqüència de 24 minuts. La línia B34 es suprimeix i es manté l’oferta actual de la B35.

La reducció de l’oferta també es fa per garantir la distància de seguretat recomanada. És per això que els autobusos acceptes només el 33% de la seva capacitat habitual. Podeu trobar la informació concreta dels horaris de cada línia a la web de l’AMB.

Marta López
Marta  López