Entitats | Partits | Política

L’ANC adverteix: “a Tiana, l’11-S no serà la Diada del sí

El coordinador local de l'ANC està "convençut" que el PSC possibilitarà el referèndum a Tiana / Alexia Guilera

L'ANC, amb la col.laboració d'Òmnium i, en general, de tot el Pacte pel Referèndum, organitza aquest divendres a les 20.30h un sopar popular a la Plaça de la Vila. L'objectiu és retrobar-se després de les vacances i afrontar "el més units possible" les intenses setmanes pel procés que venen a partir d'ara.

Alèxia  Guilera | 31/08/2017 a les 14:17 0
 

En Jordi Millán, coordinador de l’ANC a Tiana, ho té clar: aquest 11 de setembre l’objectiu, a Tiana, no serà  promoure el sí al referèndum de l’1-O sinó “animar tothom a votar” aquell dia:

 

Aquest any, la Diada es tronarà a celebrar de forma unitària al poble. Es tornaran a fer tant l’esmorzar col.lectiu davant la Font del Ronyó com la hissada de l’estel.lada a la rotonda de Creu de Terme i la ballada i cantada d’una sardana al mateix punt. Després, com els darrers anys, es farà una ofrena conjunta al monument a Rafael de Casanova. Hi haurà un sol document, pactat entre tots els partits excepte el PP, explica Millán:

 

El document és, ara per ara, un esborrany i encara no s’ha consensuat. El coordinador de l’ANC, però, confia en que el PSC donarà el seu vist-i-plau al text. Creu que, en aquest sentit, “anem per bon camí”:

 

Millán està convençut que el PSC no posarà pals a les rodes perquè a Tiana es pugui votar l’1 d’octubre:

 

Sopar col.lectiu a la Plaça de la Vila

D’altra banda, l’ANC, amb la col.laboració d’Òmnium i, en general, de tot el Pacte pel Referèndum, organitza aquest divendres a les 20.30h un sopar popular a la Plaça de la Vila. Cadascú ha de portar-se el seu sopar i, al final, s’oferirà un rom cremat. L’objectiu és retrobar-se després de les vacances i afrontar “el més units possible” les intenses setmanes pel procés que venen a partir d’ara.

Alèxia  Guilera