Esports

L’Aquatrail més solidària ha estat tot un èxit

La sortida de la cursa dels més menuts / martalopez

L'al·licient solidari d'aquest any més l'addició de més categories per les curses han fet que la jornada sigui molt més completa

Guillem  Francàs | 08/09/2019 a les 20:45 0
 

L’Aquatrail ha estat tot un èxit. La segona edició de la cursa s’ha fet en un sentit solidari amb la fundació ASDENT, on cada inscripció dels nens anaven destinades a l’associació. Segons en David, un dels organitzadors, el fet de l’incorporació solidària, treu competitivitat a la cursa i li dóna més caire d’esbarjo i distensió que és el què al final pretenen amb l’Aquatrail.

El propi David explica els petits canvis que s’han fet respecte l’edició de l’any anterior:

 

Per tant aquest any, després de les noves categories afegides, n’hi ha hagut un total de 6. És la manera que tenen per intentar arribar al màxim de nens possibles:

 

Un detall que s’ha donat en l’última cursa que s’ha fet, que era la dels més petits on tenien 2 anys, és que els més grans els acompanyaven en el petit tram de 125 metres que havien de córrer fins la meta, a part de vigiliar que ningú prengui mal quan han fet el tram de piscina.

Un cop finalitzades totes les curses, els esportistes han pogut fer un petit esmorzar. També hi ha hagut un sorteig pels participants, on podies guanyar un pernil per exemple. La jornada s’ha tancat amb l’entrega del xec per la fundació i just a temps abans de mullar-se per la pluja.

El moment de l’entrega del xec. Foto: Guillem Francàs

Guillem  Francàs