Comerç

L’Art Garden Market torna la vida al Garden Tiana

L'hivernacle central bull / martifrancas

Els 3 hivernacles habilitats per a la fira han estat plens des l'obertura fins el tancament els dos dies

Martí  Francàs | 03/12/2017 a les 17:43 0
 

El Art Garden Market ha inagurat l’època de compres de Nadal al poble. Centenars de persones han passat pels hivernacles habilitats per comprar productes fets artesanalment o participar en els tallers que s’organitzaven. El Garden Tiana ha estat tancat els últims anys i quan la família de Jordi Piera va comprar el terreny va decidir revitalitzar-lo. Ens ho explica ell mateix.

 

Aquestes decisions es van prendre en poc més de dues setmanes i els organitzadors han muntat la fira en aquest temps Jordi Santamaria, que forma part de l’equip organitzatiu, ens explica com ha quedat tot.

 

Dins els hivernacles s’ha creat un món amb moneda pròpia: els Klaretos, en honor a la finca on es troba el garden, can Clareto. Un Klareto equival a un euro i només es pot pagar amb ells. La Rocío, una de les encarregades del fer aquest canvi, ens ho explica.

 

Els Klaretos es podien gastar en les diverses paradetes de la fira però també en tallers dirigits a nens com cosir bosses o fer espelmes.  La Montse, que s’encarrega de fer un taller d’espelmes aromatitzades, ens explica el que han estat fent tot el matí.

 

l’Art Garden Market acabarà a les 8 del vespre però des de l’organització ja asseguren que ha estat tot un èxit i que miraran de seguir donant vida a aquest espai.

Martí  Francàs