Partits | Política

L’assemblea de Junts per Tiana decideix dilluns si els seus 2 regidors han de continuar en aquest càrrec

Una assemblea de Junts per Tiana, fa uns mesos / lalocal

El portaveu de la formació també opina sobre el darrer Tast Tiana i la moció reprovatòria que 3 dels 4 grups de l'oposició van presentar contra el PSC local al darrer ple.

Alèxia  Guilera | 14/06/2017 a les 11:34 0
 

Aquest dilluns Junts per Tiana mirarà cap endins: tal com estableixen les pròpies normes de l’agrupació d’electors, el regidor i la regidora que els representa en l’actualitat a l’Ajuntament -Isaac Salvatierra i Cristina Comas- seran ratificats en aquest càrrec, o no, per l’assemblea de la formació, que també pot decidir que cal rellevar-los. Ho explica Isaac Salvatierra, portaveu del grup municipal:

 

Aquest punt del codi ètic de Junts vol visualitzar que les persones que van votar per aquesta formació, assenyala Salvatierra, ho van fer optant per “un projecte comú, que portem a terme en equip”. El portaveu de Junts assegura que no té por de no ser triat, dilluns, per seguir 2 anys més en aquest càrrec:

 

Balanç del 9è Tast

A la mateixa entrevista, Isaac Salvatierra ha aprofitat per valorar diferents aspectes de l’actualitat tianenca. Així, ha valorat molt positivament la implicació dels treballadors i treballadores municipals en l’organització del Tast Tiana, que s’acaba de celebrar. Tanmateix, ha dit, cal decidir fins a  on i com es vol que creixi la mostra gastronòmica tianenca:

 

Junts creu que, amb la mostra clarament consolidada, ara cal articular el treball artesanal que fa possible el Tast amb una fòrmula que permeti absorbir el volum de visitants que hi venen perquè si no, ha dit, “hi ha el risc de morir d’èxit”.

Al fil d’això, Salvatierra ha suggerit que, al proper Tast Tiana, l’estand de venda de tiquets estigui fora de la Plaça de la Vila, de forma que no coincideixin les cues per comprar tiquets amb les d’adquirir els diferents plats.

També ha lloat l’habilitació de l’espai exterior de Can Riera per sopar i ha criticat, en canvi, que enguany hi hagi hagut caravanes oferint menjar “que no responia als objectius amb que es va crear el Tast” al carrer La Pau, dins del Fira Tast.

Les 800 adreces de correu del PSC

Finalment, el portaveu de Junts ha opinat, també, sobre la moció reprovatòria al PSC que els grups de l’oposició municipal, excepte el PP, van presentar fa una setmana, al darrer ple. En ella, com es recordarà, condemnaven el fet que el PSC de Tiana hagués enviat, fa 2 anys, propaganda del partit a adreces electròniques de persones que no les havien facilitat. Per a Junts, el més greu és que siguin 800, les adreces a les quals es van fer arribar aquells correus electrònics:

 

A Junts els sembla “d’un gran cinisme”, ha dit Salvatierra, que una llei (la de protecció de dades) que el PSOE, entre altres, va aprovar al Congrés de Diputats s’hagi infringit en aquest cas. Pensen, també, que l’alcaldessa, Ester Pujol, hauria d’explicar “de forma transparent i no amb comptagotes” a qui es va enviar la propaganda del partit:

 

Podeu escoltar l’entrevista sencera en aquesta mateixa notícia.

Alèxia  Guilera