Cultura

L’associació creativa Amrta organitza una jornada de portes obertes aquest dissabte

La Leonor, la Maya i l'Ona, als estudis de La Local. / martalopez

Amrta és una associació neòfita que reuneix diverses disciplines com la dansa, el ioga i d’altres teràpies que giren al voltant, sobretot, de la cultura índia.

Marta  López | 26/10/2018 a les 16:22 0
 

L’associació creativa i artística Amrta porta poc temps situada a l’antiga fàbrica Micron de Montgat. Amrta és una associació neòfita que reuneix diverses disciplines com la dansa, el ioga i d’altres teràpies que giren al voltant, sobretot, de la cultura índia. Una oferta que no és l’habitual i que, segons la presidenta de l’associació, la Maya Dalmau, busca ésser un espai social i d’intercanvi d’experiències:

 

Aquest dissabte 27 d’octubre, de dos quarts de deu del matí fins a les vuit del vespre, organitzen una jornada que funcionarà a mode de portes obertes, on es podrà veure les diferents activitats que ofereixen, juntament amb un vintage market i un basar dedicat a objectes de l’Índia.

Aquest país serà el centre de la jornada, per una banda, pels objectes que es vendran i, per l’altre, pels tallers que s’oferiran relacionats amb diferents danses com el kathak fusion, el Bollywood i l’odissi.

La Leonor Tarrades és professora de Bollywood i guiarà un dels tallers. La Leonor enumera quants es faran en total:

 

Aquestes són les que s’ofereixen actualment, però estan obertes a acollir propostes i disciplines noves:

 

La Leonor explica com va conèixer el món del Bollywood:

 

La seva companya s’encarregarà de dirigir el taller de kathak fusion, disciplina que la Leonor defineix així:

 

La Maya, a part de presidenta, també és la professora de les classes d’odissi. Explica en què consisteix:

 

També explica com va arribar fins a l’odissi:

 

Per altra banda, l’Ona Dalmau s’encarrega de la part de l’associació dedicada a la salut. És terapeuta ayurveda, nom amb el que es coneix la medicina tradicional de l’Índia:

 

Tant la Leonor com la Maya també posaran el seu granet de sorra en el basar. La primera vendrà les joies que fa a mà i la segona peces de plata:

 

La jornada durarà tot el dia i es farà a l’antiga fàbrica Micron de Montgat.

 

Marta López
Marta  López