Futbol sala

L’Aston Birra guanya el trofeu Memorial Jonathan Garrido de Futbol Sala

/ sergiquevedo

En el retorn de l’esperat torneig, que ara no només es dirà Vila de Tiana, ha estat per aquest conjunt amb un nom peculiar però amb jugadors de nivell molt alt i que estan a segona divisió nacional.

Sergi  Quevedo | 24/07/2017 a les 13:34 0
 

L’Aston Birra ha estat el guanyador del trofeu Vila de Tiana Memorial Jonathan Garrido que s’ha fet aquest cap de setmana a Tiana. Fins a 10 equips han participat al torneig i el guanyador ha estat aquest equip que tot i tenir un nom peculiar i graciós era el que tenia més nivell de tota la competició. Finalment s’han imposat amb molta claredat al Oliveres, equip on hi havia gran part dels jugadors del Futsal Tiana. El mateix coordinador valorava molt positivament com havia anat aquest torneig. Antonio Bravo

 

Tot i el nom, aquest conjunt tenia un nivell molt alt i es va demostrar durant tot el torneig, però sobretot a la final on la cosa es va decantar clarament per aquest conjunt de jugadors semi-professionals.

 

El mateix coordinador reconeix que un torneig com aquest compleix vàries funcions. Una és no apagar la guspira del Futbol Sala fins que torni la temporada i l’altre fer contactes amb jugadors i entrenadors de futur. Antonio Bravo

 

Tot i això aquest any no tindran aquest problemes, ja que assegura que ja tenen la plantilla tancada i ampliada. A part en els propers dies s’anunciarà el nou entrenador de l’entitat.

Sergi  Quevedo