Partits | Política

L’austeritat quasi extrema marca l’inici de campanya electoral a Tiana

Integrants de l'assemblea local de Podem a Tiana, aquesta mitjanit enganxant el primer cartell electoral / lalocal

Gairebé cap formació farà actes de campanya al poble. Per ara, només n'han confirmat Podem i Convergència.

Alèxia  Guilera | 10/06/2016 a les 9:40 0
 

Pràcticament la totalitat dels partits i formacions polítiques locals han aplicat fil per randa, aquesta mitjanit, els compromisos de ser austers que molts d’ells van expressar en setmanes anteriors. L’inici de campanya per les Eleccions Generals del 26 de juny gairebé no s’ha notat, a les dotze d’aquesta passada nit, al poble.

Només dues formacions ERC i Podem, han fet la tradicional primera enganxada de cartells, i tots dos han coincidit al Casal. Ni el PP, ni el PSC, ni Convergència, ni Ciutadans han optat per fer servir propaganda electoral, almenys en aquestes primeres hores de campanya que, al poble, coincidiran amb l’inici de la Festa Major Petita i del Tast Tiana.

El portaveu local del PP, Diego Para, va explicar ahir a La Laocal que la seva formació no faria aquesta primera enganxada ja que encara no saben si disposaran de propaganda en paper per aquesta campanya electoral. La primera secretària local del PSC, l’alcaldessa Ester Pujol, ja va expressar fa dies públicament el desig dels socialistes de fer una campanya el màxim d’austera possible. Un dels actes de campanya el farà precisamernt aquest vespre el nº 1 de la llista del PSC al Senat, Carles Martí, que visitarà el Tast convidat per la formació local.

Per la seva banda, el regidor de Convergència Joan Graupera va explicar ahir a La Local que el partit també optarà per fer una campanya discreta i amb un cost el més baix possible, cosa que inclou no posar caretlls ni pancartes i fer un sol acte electoral a Tiana durant la campanya.

Alèxia  Guilera
 
 

Participa