Comerç | Km. 0

L’edició de Nadal del T&M Women Market arriba amb més parades, una trentena d’emprenedores i actuacions musicals

Foto: TM Women Market. / martalopez

El Market de Nadal, que es farà al Garden, estarà obert de dotze del matí a nou de la nit el dissabte 27 i d’onze del matí a tres del migdia el diumenge 28.

Marta  López | 26/11/2021 a les 13:46 0
 

El Garden acollirà aquest dissabte 27 i diumenge 28 de novembre l’edició de Nadal del T&M Women Market, organitzada per l’Associació de Dones Emprenedores del Maresme amb el suport de l’Ajuntament de Tiana.

Aquesta ja és la quarta edició d’una aventura que va començar l’any 2020 i que cada vegada es fa més gran, tal com recorda la Cristina Martorell, de Melmelària, una de les sòcies fundadores:

 

Aquest cop comptarà amb més parades, una trentena d’emprenedores del sector de la gastronomia, la moda, els complements, l’artesania, la decoració i la bellesa i actuacions en directe.

El Market de Nadal estarà obert de dotze del matí a nou de la nit el dissabte i d’onze del matí a tres del migdia el diumenge. La música en directe de Clara Roldán sonarà el dissabte de dos quarts de set de la tarda a vuit del vespre i la veu de Marta Casas ho farà diumenge de dos quarts d’una a dues del migdia.

Per conèixer a les participants d’aquesta edició de Nadal, podeu visitar l’Instagram o el Facebook del T&M Women Market.

Marta López
Marta  López