Festa Major

L’Enrucada es consolida entre les proves favorites dels corredors

Guanyadors en categoria masculina Enrucada 2016 / tonibravo

Guanyadors i participants destaquen que és una de les curses en què més gaudeixen, tant pel seu recorregut com per l'organització.

Toni  Bravo | 17/09/2016 a les 13:11 0
 

Els i les participants a l’Enrucada, que han vingut des de diferents punts del Maresme i del Barcelonès, posen de manifest el gaudi que representa per a ells una cursa com l’Enrucada: i és que valoren molt l’entorn de Tiana i la Serralada Litoral. Aquest caràcter festiu ja s’ha viscut des de la mateixa sortida de la cursa, aquest diumenge:

Han estat 240 els corredors que han fet la cursa de 13’5 km corrents, mentre que 218 han fet el circuit caminant, de 10km. El guanyador en categoria masculina ha estat David González amb un temps de 58’:55”.

guanyador

En categoria femenina la primera ha estat Laia Cuevas. És la quarta vegada que guanya l’Enrucada, aquest cop amb 1h:16’.

IMG_1824

Tots dos agraeixen una cursa d’aquest tipus dins del calendari esportiu:

 

Els corredors tianencs es preparen cada any millor. Salvador Moreu ha estat el primer amb 1h:05’.

IMG_1807

Eli Torruella ha guanyat en categoria femenina, amb 1h:21’.

IMG_1841

Tots dos destaquen la rapidesa de la cursa i el seu recorregut:

 

La cinquena edició de l’Enrucada recull la feina feta els anys anteriors. Organització, voluntaris i entitats han funcionat com un rellotge perquè tot rutllés a la cursa, des de l’arribada dels corredors fins el repartiment de premis.

En Joan Lluís Montero, L’Skate, és l’organitzador de la cursa. Es mostrava molt satisfet per com ha funcionat la festa esportiva i la tasca dels voluntaris:

 

Aquesta cinquantena de voluntaris forma part d’un engranatge que funciona a la perfecció i que han fet de l’Enrucada  tot un clàssic de la festa major en només cinc edicions. Una de les participants ha estat Míriam Garcia, que va preparar un plànning pels corredors i va liderar entrenaments amb ells:

 

L’Enrucada és una festa esportiva on és possible veure membres del consistori i d’altres entitats tianenques fent botifarres o qualsevol altra feina necessària. L’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol i la regidora de cultura i esports, Núria Blasco, destaquen l’organització, els voluntaris i com aquesta prova ha sabut integrar poble, entorn, esport, festa i persones:

 

gemma

Després de la cursa ha estat el moment de repartir les bosses amb obsequis i les botifarres, i de fer estiraments dirigits per la Gemma Arrabal (monitora del Duet esports). També hi ha hagut un sorteig de premis, sessions de massatges i, per suposat, el lliurament de premis a guanyadors i guanyadores.

Toni  Bravo
 
 

Participa