Esports | Viure a Tiana

L’Enrucada es reinventa per adaptar-se a la crisi sanitària

Sortida de la cursa de l'edició de l'any passat. / martifrancas

El fet més visible és que tant la cursa com la caminada d’aquesta Enrucada Reinventada no es concentraran en un sol dia. Ambdues es podran fer entre el 15 de setembre i el 15 d’octubre.

Marta  López | 03/09/2020 a les 11:24 0
 

L’Enrucada mantindrà la seva edició del 2020 adaptant-la a les circumstàncies actuals. Les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries han fet variar el seu format, però seguirà mantenint l’essència de sempre. L’Skate, un dels membres de Bike Tiana, l’entitat organitzadora de l’esdeveniment, ho explica:

 

Així doncs, tant la cursa com la caminada d’aquesta Enrucada Reinventada no es concentraran en un sol dia. Ambdues es podran fer entre el 15 de setembre i el 15 d’octubre:

 

Com cada any, la inscripció s’ha de fer a través de la pàgina web de l’Enrucada. Allà es podrà escollir entre els 10 quilòmetres de la caminada i els 13,5 quilòmetres de la cursa:

 

El recorregut es podrà descarregar des de l’aplicació Wikiloc:

 

A més, l’Enrucada continuarà amb la iniciativa de fer partícips als més petits de la família mitjançant el joc Running Ruc:

 

Les inscripcions estaran obertes fins al dilluns dia 7 de setembre. Tots els participants s’enduran una samarreta exclusiva de la novena edició de l’Enrucada.

Marta López
Marta  López