Cultura | Història

Les activitats d’abril, suspeses o ajornades

La cobla Iluro i l'Agrupació Amics de la Sardana durant Aplec de l'Alegria de 2016. / laurafernandez

Entre els actes més destacats trobem el Dia Mundial del Circ i l'Aplec de l'Alegria. En aquest últim cas, però, es podria mantenir viu d'una manera virtual gràcies a l'iniciativa de l'Enric Canals, en Josep Maria Toffoli i la Leles.

Marta  López | 07/04/2020 a les 9:58 0
 

Les activitats que hi havia previstes per aquest mes d’abril es suspenen o ajornen. La pròrroga de l’estat d’alarma, que ara durarà fins al 26 d’abril, fa que no es pugui fer cap de les propostes que tenien posades data.

Entre els actes més destacats trobem el Dia Mundial del Circ, que hauria tingut lloc el cap de setmana del 18 i 19 d’abril, i l’Aplec de l’Alegria. En aquest últim cas, però, es podria mantenir viu d’una manera alternativa.

L’Enric Canals, en Josep Maria Toffoli i la Leles estan plantejant fer una trobada virtual per celebrar aquesta cita històrica. A través d’una crida a les xarxes socials, han proposat recordar i repetir a la xarxa els records viscuts a l’Aplec, fer una ballada de sardanes, cantar un tros del cant dels Goigs, preparar una salutació gravada amb vídeo o pensar a fer la coca tradicional.

També es suspèn el Cicle d’Acords i la conferència de l’Aula d’Extensió Universitària prevista pel 16 d’abril. Pel que fa a Bambolines, s’intentarà buscar una nova data, igual que l’obra de teatre dels Nou Pins prevista, en aquest cas, pel 20, 21 i 22 de març i que tampoc es va poder fer.

Marta López
Marta  López