Cultura | Joventut

Les inscripcions pel Concurs de Música Jove del Maresme, obertes fins el 22 d’octubre

/ martalopez

Els noms dels grups finalistes es faran públics el divendres 26 d’octubre a les 12 del migdia. Els escollits actuaran el dissabte 17 de novembre al concert final del concurs a l’Espai Escènic de Ca n’Humet, a El Masnou.

La  Local | 16/10/2018 a les 15:35 0
 

La regidoria de Joventut dels Ajuntaments de Montgat, Cabrils, El Masnou i Vilassar de Mar organitzen per catorzè any el Concurs de Música Jove del Maresme. Fins el 22 d’octubre, tots aquells grups o solistes que compleixin els requisits podran inscriure’s al certamen.

El concurs, que té com a finalitat el suport i la promoció dels grups locals de música jove, compta amb dues categories. La primera, la A, busca a grups o cantants entre els 16 i els 30 anys, on mínim un dels components estigui empadronat a un dels quatre municipis organitzadors.

La categoria B està oberta a grups de la comarca del Maresme, amb el mateix requisit d’edat i amb la condició que un dels membres estigui empadronat en algun dels municipis de la comarca.

Els noms dels tres grups finalistes de cada categoria es faran públics el divendres 26 d’octubre a les 12 del migdia. Els escollits actuaran el dissabte 17 de novembre al concert final del concurs a l’Espai Escènic de Ca n’Humet, a El Masnou.

Cada grup disposarà de 20 minuts d’actuació. A partir de la valoració de l’actuació en directe, el públic assistent (per votació popular) decidirà el grup o solista guanyador de la categoria B i a continuació el jurat decidirà el grup o solista guanyador de la categoria A.

Els premis per a cada categoria són diferents. Per a la A, es donarà la oportunitat de gravar 4 temes a un estudi professional, participar de manera remunerada en el cicle festiu d’algun dels municipis organitzadors, s’oferirà assessorament i acompanyament musical i es distribuiran els temes a les plataformes digitals.

Per altra banda, el premi de la categoria B seran 500 euros destinats a la compra de material musical.

La  Local