Montgat | Política

Les organitzacions independentistes de Montgat i Tiana s’uneixen en la campanya “fem futur”

/ martifrancas

L'acte ha comptat amb la col·laboració d'organitzacions de Montgat, Tiana i Badalona

Martí  Francàs | 25/03/2017 a les 20:35 0
 

L’ANC de Montgat, Òmnium Cultural de Montgat i Tiana, i les entitats també independentistes Montgat Decideix i Súmate han organitzat, aquest dissabte al Parc del Tramvia, un acte que forma part de la campanya de l’ANC “Fem Futur” amb l’objectiu d’explicar com seria una futura república catalana.

S’hi han fet 5 ponències que tractaven temes tan diversos com el paper de la dona, la salut, el valor del vot, el tercer sector o una contraposició entre la república i la monarquia. També s’ha comptat amb la col·laboració dels Diables de Montgat, els Castellers de Badalona, els Tabalers de Tiana i els Trabucaires de Montgat, a més d’una botifarrada popular.

DSC_0131

Els Castellers de Badalona han aixecat un pilar de 3 durant l’acte

Hem pogut parlar amb un dels ponents, David Elvira, director del Servei Català de la Salut, que ha explicat que actualment el sistema sanitari que hi ha a Catalunya és el més semblant a una estructura d’estat al principat:

 

David Elvira durant la seva ponència

David Elvira durant la seva ponència

Elvita també ha volgut recordar que encara queda camí i, que per assolir l’objectiu del govern de cear una estructura d’estat, necessiten aconseguir competències.

 

Les diferents ponències han tractat sobre el futur que des d’Òmnium, l’ANC i Súmate esperen per Catalunya, en cas que esdevingui una república independent.

La campanya “Fem futur” està impulsada per l’ANC.

Martí  Francàs