Successos

Les pintades a l’església i diversos cotxes les van fer tres nens

Un dels cotxes pintats amb esprai aquell dissabte 25. / lalocal

La Policia Local investiga els fets per esbrinar la identitat dels autors, als quals se'ls pot acusar d'haver un comès un delicte de deslluïment de béns immobles.

Alèxia  Guilera | 05/04/2017 a les 13:10 0
 

Les pintades ofensives que el passat 25 de març van aparèixer a la porta de l’església de Tiana, a l’ascensor d’un edifici d’Isaac Albéniz i a una quinzena de cotxes del poble les van fer, almenys una bona part, tres nens que podrien tenir entre 10 i 13 anys. Així ho indiquen les imatges gravades aquell dissabte per algunes càmeres instal.lades als llocs de Tiana on es van fer les pintades o molt a prop d’aquells punts.

La Policia Local investiga els fets per esbrinar la identitat dels autors, als quals se’ls pot acusar d’haver un comès un delicte de deslluïment de béns immobles, tant en espai públic com en espai privat.

En alguns municipis, la sanció per aquest delicte, tipificat al Codi Penal -que en el cas de Tiana haurien de pagar els pares o tutors a càrrec si els autors, efectivament, són menors d’edat- depassa els 1.000 euros.

Alèxia  Guilera