Cultura

Les propostes musicals del mes de juliol

El concert de la cobla Marinada, celebrat el passat 14 de juliol. Foto: Agrupació Amics de la Sardana de Tiana. / martalopez

Tornen, un any més, els dijous de les Nits als Jardí Lola Anglada, els dimecres del Festival d'estiu de cobles i compositors i els microespectacles de les Nits d'estiu d'Òmnium. A més, enguany s'uneix la proposta musical que tindrà lloc a la Pedrera de Can Reon.

Marta  López | 07/07/2022 a les 11:03 0
 

La cultura no s’atura per vacances i durant tot el mes de juliol es podrà gaudir a Tiana de diferents propostes musicals per a tots els gustos.

Les Nits de música al Jardí Lola Anglada, que enguany compten amb la col·laboració d’ABAT, s’encarragueran d’animar les nits dels dijous amb espectacles musicals per a tots els gustos, des del bolero, flamenco i jazz fins al blues passant pel tango o el swing.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Ajuntament de Tiana (@aj_tiana)

Aquest dijous 7 es dona el tret de sortida a aquest cicle musical. L’encarregat de fer-ho serà Marc Uroz Quintet, que amb el seu projecte Ànima nua oferirà una selecció de boleros, flamenco i jazz.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de ABAT Tiana (@abat_tiana)

Tiana acollirà també dos espectacles del cicle organitzat per Òmnium, un aquest mateix 7 de juliol a Can Xus, amb David Ros, i el segon el 14 a Can Parxet, amb el microteatre de Marc Torrecillas.

A partir del 13 de juliol, el Parc de l’Antic Camp de futbol acollirà cada dimecres una nova edició del Festival d’estiu de cobles i compositors, el cicle de concerts organitzat per l’Agrupació d’Amics de la Sardana de Tiana que ja forma part del segell d’identitat de l’estiu de Tiana.

Per últim, Can Reon s’uneix als cicles musicals de juliol i comença el divendres 15 amb Marc Parrot, que presentarà les cançons del seu nou disc “Els Fets i l’Atzar” a la Pedrera. El segon concert, que es farà dissabte 16, estarà protagonitzat per Marco Mezquida Trio, que presentarà el disc Letter to Milos.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de CAN REON (@canreontiana)

Marta López
Marta  López