Igualtat

Les reflexions sobre la diversitat i els estereotips de gènere del conte “Roc, cua de sirena”

Fotograma del conte "Roc, cua de sirena", explicat per l'Edurne. / martalopez

Unes reflexions que des de Cúrcuma Cooperativa volen que es traslladin al concurs de dibuix infantil que complementa a aquest conte i que estarà actiu fins al 6 de juliol.

Marta  López | 29/06/2020 a les 12:31 0
 

El Dia de l’Orgull LGTBIQ a Tiana es va celebrar aquest diumenge 28 de juny a través de dues propostes virtuals: la lectura del manifest institucional i la sessió de conta contes a càrrec de Cúrcuma Cooperativa. L’Edurne explica qui són i en què consisteix la seva feina:

 

Així doncs, de les tres àrees de treball, la sessió d’aquest diumenge està emmarcada en l’àrea de coeducació:

 

A causa de les circumstàncies actuals per la Covid-19, la sessió es va emetre en directe per l’Instagram de l’Ajuntament de Tiana. L’Edurne, que va ser l’encarregada d’explicar la història d’en “Roc,  cua de sirena”, explica les reflexions sobre la diversitat i els estereotips de gènere que transmet el conte escollit per l’ocasió:

 

Unes reflexions que des de Cúrcuma Cooperativa volen que es traslladin al concurs de dibuix que complementa a aquest conte. El certamen va dirigit a infants fins a 12 anys:

 

El concurs estarà actiu fins al dilluns 6 de juliol i, fins llavors, el conte “Roc, cua de sirena” estarà penjat al canal de Youtube de l’Ajuntament, per tal d’escoltar-lo i treure les idees pels dibuixos. Els guanyadors es donaran a conèixer la setmana del 13 de juliol a través d’un vídeo que realitzarà la mateixa cooperativa:

 

L’Edurne convida a les famílies a animar als seus fills i filles per a participar en el concurs:

 

Els actes pel Dia de l’Orgull LGTBIQ acaben aquest dilluns 29 de juny amb una sessió virtual del Taller de biblioteràpia dedicada a les novel·les que parlen sobre la identitat i orientació sexual i el taller/xerrada “Els armaris són per als abrics”, a càrrec de Candela.

Marta López
Marta  López