Cultura | Mèdia

Les Sound Six arriben al Oh Happy Day! amb una tianenca

Imatge de les Sound Six. Joana Mas és la tercera començant per la dreta / sergiquevedo

Un dels grups participants en aquesta nova edició del concurs de TV3 compta amb una veu molt coneguda al poble: la Joana Mas. La tianenca, filla de Kitflus, i les seves companyes tornen a actuar aquest dissabte al programa.

Sergi  Quevedo | 02/02/2017 a les 16:54 0
 

El concurs de cant de TV3 ha tornat a la graella. Oh Happy Day ha patit molts canvis aquesta temporada, entre ells, el de format. De corals s’ha passat a grups vocals a partir de dues persones. Un nou estil en què han pogut entrar les Sound Six: un grup de sis noies, totes dins el món de la música.

Són Alba Esparza, Carolina Alabau, Mar Puig, Marta Trujillo, Noelia Gómez i Joana Mas, tianenca. És la filla de Josep Mas, més conegut com a Kitflus Mas. Ella és una de les fundadores d’aquest sextet i explica com s’inicia el conjunt:

 

Ara ja han superat la primera gala i estan molt contentes amb com els està anant. És una experiència nova i diferent, afirma la Joana. L’estan vivint al màxim i ella mateixa ens explica com se senten:

 

Reconeixen que, tot i el canvi de format, van a per totes i no es tallen en intentar arribar a la final. Malgrat tot, saben que és complicat. Però cap de les 6 renuncia a res.

 

IMG-20170121-WA0017

Imatge de les Sound Six. Joana Mas és la primera de dalt començant per la dreta

 

Joana Mas: “Tiana és un poble superartístic”

El vincle de la Joana amb Tiana va més enllà de residir-hi abans de marxar a viure a Barcelona per motius laborals; és el poble on va créixer i on encara hi viuen els pares. Per a ella, és un lloc fantàstic. Encara hi puja molt sovint, afirma:

 

Compositora, pianista i cantant, la Joana Mas es troba ara immersa en aquest nou projecte, un repte que li impedeix fer altres coses. Amb les seves 5 companyes està centrada en les Sound Six. Les podreu veure i seguir cada setmana al programa Oh Happy Day de TV3, els dissabtes a les 21.55h

Aquí podeu veure el vídeo de l’actuació que les ha classificat per aquesta segon programa:

Sergi  Quevedo