Escola | Viure a Tiana

L’Escola Bressol busca més solucions perquè els infants passin menys calor

Una nena de l'Escola Bressol / martamestre

Els pares i mares que porten els infants al centre reconeixen que aquests dies hi fa molta calor. La directora del centre, Teresa París, assegura que s’ha reunit amb tècnics de l’Ajuntament perquè hi posin més solucions.

Marta  Mestre | 03/07/2015 a les 10:19 0
 

Alguns pares i mares que porten els seus fills i filles a l’Escola Bressol municipal “El Més Petit de Tots” reconeixen que aquests dies fa molta calor al centre. Creuen que es podrien buscar algunes solucions més. Això és el que opina la Rosa Oliver.

 

IMG_5331

Tot i això, sembla que estan contents amb la prevenció del personal del centre davant de l’onada de calor. Expliquen que els fan anar frescos, amb només el bolquer, i que els preparen molts jocs d’aigua. Ariadna Sofre.

 

 

L’Escola Bressol demana més solucions a l’Ajuntament

Des del centre, la pròpia directora ha assegurat haver mantingut una reunió, aquesta setmana, amb els tècnics de l’Ajuntament. Teresa París hauria demanat “més solucions” perquè els infants pateixin menys la calor d’aquests mesos d’estiu.

 

 

Teresa París recorda que l’estiu del 2014 va ser especialment calorós.

 

IMG_5330

La directora de l’Escola Bressol ha explicat que han posat tendals al voltant d’aquests centres. A més, recorda que mantenen els infants frescos i hidratats. D’altra banda, treballen amb diversos jocs d’aigua perquè es refresquin constantment.

Marta  Mestre
 
 

Participa