Escola | Solidaritat

L’Escola Tiziana organitza la setena edició de la Setmana Solidària

Entrada a l'Escola Tiziana. / martalopez

Cada etapa es centra en una activitat diferent lligada de manera directa o indirecta al municipi de Tiana, enguany adaptades al context de la Covid-19.

Marta  López | 16/12/2020 a les 12:40 0
 

L’Escola Tiziana comença aquest dimecres 16 de desembre la setena edició de la Setmana Solidària, una iniciativa que involucra a tot l’alumnat del centre, des de P3 fins a 6è. La Gemma Pérez, directora de l’escola, explica en què consisteix:

 

Així doncs, cada etapa es centra en una activitat diferent, enguany adaptades al context de la Covid-19. En primer lloc, Educació Infantil col·labora amb Tiana Solidària amb una recollida d’aliments:

 

El Cicle Inicial, que inclou 1r i 2n de Primària, col·laboren amb l’Escola Bressol Municipal i la residència d’avis amb una activitat lúdica que s’haurà de fer a distància:

 

El Cicle Mitjà, que el formen 3r i 4t de Primària, col·laboraran amb l’organització sense ànim de lucre Laia Foundation:

 

5è i 6è fan dues activitats diferenciades. Els primers col·laboren amb Creu Roja Montgat-Tiana amb una campanya de recollida de joguines noves:

 

Per últim, 6è col·labora amb la Marató de TV3 mitjançant una panera solidària:

 

La Gemma explica que algunes d’aquestes activitats, com la col·laboració amb Laia Foundation o la panera solidària, van més enllà d’aquesta setmana:

 

En definitiva, totes les actuacions que duen a terme van estretament lligades, de manera directa o indirecta, al municipi de Tiana.

Marta López
Marta  López