Cultura | Ensenyament

L’espectacle final de l’Escola de Música i Dansa

Música a l'escenari, dansa als passadissos. / martifrancas

El concert, que ha omplert la Sala Albéniz, ha estat la segona part de les actuacions de final de curs de l'Escola Municipal de Música i Dansa.

Martí  Francàs | 03/06/2018 a les 20:38 0
 

L’Escola Municipal de Música i Dansa ha estat una de les entitats protagonistes del cap de setmana. Tant dissabte com diumenge, alumnes de l’escola han actuat a la Sala Albéniz. Dissabte es van fer 2 passis d’un espectacle de dansa, protagonitzat pels estudiants. Aquest diumenge, els estudiants de música han fet un concert amb les bandes sonores del cinema com a temàtica principal.

Ha estat una feinada per tota la gent de l’escola i veure el bon resultat deixa molt bones sensacions, asseguren. La Mercè Montfort, directora de l’Escola Municipal de Música i Dansa, ens ho explica.

 

Aquest, ha estat un any ple de projectes a l’escola. El que més destaca és la participació d’alumnes de música i dansa a una trobada d’escoles de música de tota Europa. Es va fer als Països Baixos l’abril passat. Hi van participar, amb una actuació conjunta, un grup de ballarines i els estudiants de música electrònica del centre:

 

Tot i això, encara queden coses per fer. Sense anar més enllà, el proper cap de setmana els alumnes de percussió i guitarra aniran a una trobada amb més de 80 escoles de música al camp de l’Espanyol per fer-hi una actuació conjunta.

 

Tot i que el curs encara no ha acabat, el festival d’aquest cap de setmana a la Sala Albéniz és el tancament simbòlic del curs davant del poble.

Martí  Francàs