Esports

L’esquiada jove es consolida a Tiana

Esquiada Jove del 2017. / martifrancas

Encara no hi ha data per l'edició del 2018 però, tenint en compte l'alta participació d'enguany, és possible que la iniciativa no només es repeteixi sinó que creixi el nombre de places. Algunes veus ja ho estan demanat des d'ara.

Martí  Francàs | 11/02/2017 a les 21:43 0
 

La segona edició de l’esquiada jove ha tornat a ser un èxit. Una cinqüentena de nois i noies de Tiana han esquiat a Porte-Pymorens, en un viatge d’anada i tornada el mateix dissabte.

Esquiar és un esport car, i molts joves no se’l poden permetre si no el practiquen acompanyats dels seus pares.  per això, el 2016 les regidories d’Esports i Joventut van organitzar una esquiada a preus molt populars. La primera edició va tenir una bona acollida i aquest any s’ha repetit la iniciativa amb un èxit rotund. Els preus oscil·laven entre els 29 i els 59 euros, segons l’equipament que es necessités llogar. Per això, tant els que fa anys que esquien com nois i noies que no ho havien fet mai s’hi han apuntat. A tots els preus entraven dues hores de classe per a principiants o per esquiadors més experimentats.

Sara Torruella, tècnica de Joventut municipal, explica les altes perspectives que hi havia sobre la jornada.

 

Tots els que van aconseguir entrar en la inscripció van ser convocats dissabte 11 a les 7:30 davant el Poliesportiu de Tiana, per poder arribar a l’estació Porté Puymorenes a les 10h del matí.

IMG-20170211-WA0051

Esquís i pals de joves tianencs preparats per un dia d’esquí

Els principiants han pogut gaudir de dues hores de classe però alguns altres, com la Mar, han decidit anar a l’aventura un cop han après el més bàsic. Ella mateixa ens ho explica:

 

Els més experts també han volgut aprofitar la classe tot i que, alguns com en Leo, hi han anat més pels amics que per aprendre.

 

L’autocar ha tornat al poliesportiu de Tiana a les 20h. La jornada ha transcorregut sense cap incidència, per això les organitzadores estan molt contentes. Tenen ganes de repetir l’any que ve. Laura Garcia, tècnica d’Esports, ha volgut fer un balanç final:

 

Encara no hi ha data per l’edició del 2018 però, tenint en compte la participació d’enguany, és possible que la iniciativa no només es repeteixi sinó que creixi. Algunes veus ja ho estan demanat des d’ara.

Martí  Francàs