Cultura | Viure a Tiana

L’Estiu jazz i altres músiques inaugura la 29a edició aquest divendres

El pati del Casal, ple de gom a gom, a l'edició del 2015 de l'Estiu Jazz / Alexia Guilera

Enguany els primers a actuar seran la Gumbo Jass Band, una banda de jazz tradicional que ja ha participat anteriorment al festival. Tots els concerts tindran lloc, com sempre, a dos quarts d’onze de la nit al Pati del Casal.

Marta  López | 30/07/2019 a les 10:47 0
 

L’Estiu jazz i altres músiques enceta la seva 29a edició amb la vista ja posada en el 2020, quan complirà la trentena. El festival més veterà de Tiana obre les seves portes aquest divendres 2 d’agost amb la mateixa filosofia de sempre: incorporar actuacions de diferents estils i de qualitat, però sense deixar mai de banda al jazz.

És per això que enguany els primers a actuar seran la Gumbo Jass Band, una banda de jazz tradicional que ja ha participat anteriorment al festival. Tots els concerts tindran lloc, com sempre, a dos quarts d’onze de la nit al Pati del Casal.

Tal com explica en Quim Garcia, programador del festival, el divendres 9 tindrà lloc la proposta musical més potent, protagonitzada per un dels membres fundadors d’M-Clan, Santiago Campillo; i el guitarrista americà Buddy Whittington. Ambdós vindran acompanyats de músics amb una biografia professional molt destacada:

 

La següent proposta es farà el divendres 23 amb un trio de swing:

 

Per últim, el cantant de l’Orquestra Plateria, Manel Joseph, actuarà amb el seu grup el divendres 30:

 

Quatre dies i quatre propostes diferents que ompliran de música el Casal de Tiana.

Enllaços d’interès

https://www.gumbojassband.com/

https://santiagocampillo.com/buddy-whittington-santiago-campillo/

http://www.maneljoseph.com/index.html

 

Marta López
Marta  López