Joventut

L’Estiu Jove combinarà activitats presencials i virtuals

El Centre Cívic de l'Escorxador. / annamolas

Aquesta setmana han obert les inscripcions i estaran actives fins al dimecres 24 de juny.

Marta  López | 19/06/2020 a les 10:10 0
 

Els Espais Joves de Tiana i Montgat han ideat una nova edició de l’Estiu Jove adaptada a les circumstàncies actuals. La programació d’activitats formatives, lúdiques i de lleure que caracteritza a aquesta iniciativa combinarà enguany propostes virtuals i presencials, aquestes últimes respectant les mesures de seguretat i higiene.

Aquesta setmana han obert les inscripcions i estaran actives fins al dimecres 24 de juny. Per participar en alguna de les activitats programades, totalment gratuïtes, cal omplir la fitxa d’inscripció que trobareu a la pàgina web de l’Ajuntament de Tiana i enviar-la per correu electrònic a pij.tiana@diba.cat.

Activitats presencials

La majoria de les activitats presencials es faran a Tiana, excepte el ioga a la platja dels dimecres al matí, que es farà a Montgat. Així doncs, cada dilluns, de dos quarts de set a dos quarts de nou, es podrà escollir entre dos tallers: un per aprendre a caminar en xanques i l’altre per aprendre la tècnica de l’slackline, que consisteix en un equilibri que es fa sobre una corda plana i no del tot tensa.

Els dimarts, de sis a vuit, tindrà lloc el taller de costura per aprendre a cosir una mascareta i altres peces senzilles de roba.

Per últim, els dissabtes al migdia s’organitzaran sortides per descobrir l’entorn de Tiana i Montgat, com la Serralada de Marina, la font de Sant Bru o els Dòlmens.

Activitats virtuals

De les 13 activitats proposades, 8 es faran de manera virtual. En horari de matí, d’onze a una, s’organitzarà cada dilluns un taller de WordPress per aprendre a crear una pàgina web o un blog personal. Els dimarts i dijous es faran classes d’anglès dinàmic on, a més d’aprendre anglès, es crearà un podcast.

Els dimecres es farà un taller de batucada amb objectes que es tinguin per casa i els dijous un curs d’higiene alimentària. Per últim, els divendres es farà, per una banda, un taller d’escriptura creativa i, per l’altre, un taller de manualitats per aprendre a costumitzar la roba vella i donar-li un segon ús.

Les dues últimes activitats virtuals es faran en horari de tarda. El taller de cuina i rebosteria es farà els dijous de sis a vuit i les classes de repàs per a joves d’ESO i Batxillerat els dilluns i dimecres de dos quarts de sis a dos quarts de set.

Marta López
Marta  López