Política

L’executiva del PSC Tiana es renova amb Xavier Doñate com a Primer Secretari

Xavier Doñate al ple municipal, l'any 2017. / sergiquevedo

L’Assemblea també va escollir els membres que representaran a l’agrupació tianenca al Consell de Federació del PSC del Barcelonès Nord.

Marta  López | 21/09/2020 a les 11:57 0
 

L’executiva del PSC de Tiana s’ha renovat aquest dissabte 19 de setembre. El partit socialista ha celebrat telemàticament una Assemblea Extraordinària on s’ha aprovat el nom del nou Primer Secretari, en Xavier Doñate.

L’exregidor agafarà el relleu de l’actual primer tinent d’alcalde, Albert Sales, que ara serà el president del partit tianenc. També s’han validat la resta de càrrecs de l’executiva, que quedaria així: Carme Cervera com a presidenta de l’assemblea, Miquel Santiago com a secretari d’organització, Mercè Serrano com a secretària de comunicació i relació amb mitjans i Antonio Sánchez al capdavant de la secretaria de finances.

Ferran Almeida seria el secretari de política municipal, Sílvia Sánchez com encarregada de la secretaria d’igualtat, Montserrat Gil com a secretària de sostenibilitat, Ester Puget al capdavant de la secretaria de seguretat i civisme i Paco Blasco com a secretari d’acció social i festes.

L’Assemblea també va escollir els membres que representaran a l’agrupació tianenca al Consell de Federació del PSC del Barcelonès Nord. Els noms escollits van ser en Miquel Santiago i en Mario Pires.

Marta López
Marta  López