Km. 0

Lucia Bruni organitza un doble workshop de gots amb vidre reciclat i veles artesanes

Lucía Bruni amb dues de les seves creacions en vidre. Foto: Lucirmás / lalocal

A finals de novembre, el dissabte 24, s’unirà amb una noia especialitzada en la fabricació de veles a partir de cera d’abella. Les dues sessions es faran en el mateix local de Lucirmás, a Montgat.

Marta  López | 09/11/2018 a les 16:32 0
 

La dissenyadora italiana Lucia Bruni porta 9 anys vivint a Tiana i un dels seus objectius era portar fins al seu poble d’adopció el taller que tenia al barri de Poblenou. La seva marca, Lucirmás, està especialitzada en la fabricació artesanal d’objectes amb vidre reciclat.

A dia d’avui, aquest somni s’ha complert i treballa al seu local del Carrer Horta de Montgat, molt més a prop de Tiana. Allà és on, a més a més d’elaborar les peces que després ven, imparteix workshops per aprendre a elaborar gots o gerres amb vidre reciclat:

 

Aquests són els dos tallers que sol impartir, però a finals de novembre, el dissabte 24, s’unirà amb una noia especialitzada en la fabricació de veles a partir de cera d’abella. La Lucia explica en què consistirà aquest doble workshop:

 

Serà un taller que durarà tot el dia, dividit en dos sessions de gairebé tres hores cada una:

 

Les dues sessions es faran en el mateix local de Lucirmás, amb una pausa per dinar. La jornada començarà cap a dos quarts d’onze del matí i acabarà cap a les sis de la tarda. La Lucia explica que la idea és fer dos grups de cinc persones cada un, per poder treballar millor:

 

Les inscripcions es poden fer enviant un correu electrònic a info@lucirmas.com:

 

La Lucia Bruni també anuncia que en el local on té el seu taller hi ha un espai disponible per qualsevol artesà o artista que hi estigui interessat:

 

Per veure la feina de la Lucia i els productes que elabora podeu entrar a la seva pàgina web, lucirmas.com.

Marta López
Marta  López