Festa Major | Viure a Tiana

Més d’un centenar de vehicles a la I Trobada de motos i cotxes antics de Tiana

Una imatge del comandament per mantenir automàticament la velocitat del Pontiac Trans Am / tonibravo

Entre els clàssics, cotxes com el Pontiac de la pel·lícula “Los Caraduras” o motos antigues “tunejades” de futuristes

Toni  Bravo | 25/09/2016 a les 12:40 0
 

Gran participació de vehicles a la I Trobada de motos i cotxes antics de Tiana. El Camí Dalt d’Alella s’ha preparat per l’ocasió amb una zona d’aparcament, una de pícnic on feien botifarres pels assistents, i diverses carpes on venien revistes relacionades amb la trobada i vehicles en miniatura.

IMG_2435

Lluís Gallen, dinamitzador de l’ ACIST, és un dels organitzadors de la trobada. Tal com explica, es mostrava sorprès de la bona acollida. I és que abans de les 11 del matí ja hi havia una setantena de clàssics a l’esdeveniment.

 

La idea de l’esdeveniment va sorgir de Sergi Muñoz, membre de l’entitat Tot Motor Tiana. Alguns dels seus clients són propietaris de clàssics i ell mateix també en té. Va decidir fer la proposta a l’ACIST i, juntament amb en Lluís, van organitzar la trobada. Sergi ens destaca alguns dels vehicles presents aquest diumenge a Tiana, com un Pontiac o un Fiat Spider del 81 descapotable

 

Arturo és el propietari del Pontiac Trans Am del 77 que destacava en Sergi. De nen va veure una pel·lícula que li va marcar per la resta de la seva vida: va ser, ni més ni menys, que Los Caraduras, protagonitzada pel mític Burt Reynolds.

Aleshores es va enamorar del Pontiac que sortia al film. Ara té el seu: el va trobar a Alacant i l’ha portat a Tiana.

 

L’altre clàssic que ens destacava en Sergi és un Fiat Spider descapotable. Ramon és el seu propietari. Fa 14 anys que el té i el va anar a buscar a Alemanya. No té problemes amb els recanvis, perquè és capaç de trobar tot el que necessita de mecànica per internet.

Per Ramon, conduir un clàssic com l’Spider té més avantatges dels que pensem, com no pagar impost de circulació. Però ell el té per les sensacions que li genera: pot reviure una etapa de la seva història personal i nostàlgica, tal com explica el mateix Ramon


La presència de motos clàssiques també ha estat nombrosa. Entre elles destaquen les Ducati o Vespes “tunejades” com a futuristes.

Toni  Bravo
 
 

Participa