Cultura

Mireia Feliu & Ismael Dueñas estrenen les Nits al Jardí Lola Anglada

Un sessió de les Nits al Jardí d'edicions anterios / lalocal

Fins a finals de mes, cada dijous a les 22h el Jardí Lola Anglada s’omplirà de música en directe.

Marta  López | 04/07/2018 a les 17:29 0
 

La cantant Mireia Feliu i el pianista badaloní Ismael Dueñas, que també farà els cors, seran els encarregats d’estrenar les Nits al Jardí Lola Anglada d’enguany. Serà aquest dijous 5 de juliol, a les 22h.

L’Ismael Dueñas explica que fa 20 anys que es coneixen, però que havien anat fent carreres paral·leles, coincidint en alguns projectes, fins que fa 2 anys van decidir començar aquesta col·laboració:

 

L’Ismael defineix el seu repertori com una recopilació de petites joies o tresors musicals:

 

L’estil de la Mireia Feliu ha viatjat per la música brasilera, la música mediterrània i també el jazz. Això últim fa que la seva fusió amb l’Ismael Dueñas sigui encara més justificada, perquè ell també prové del món del jazz. Aquest punt d’unió, juntament amb les dues personalitats ben marcades que tenen per separat, fa que acabi sortint una barreja molt bona. El pianista defineix quin és el seu propi estil musical:

 

El músic badaloní explica d’on li ve la passió que té pel piano i per què es va decidir per aquest instrument:

 

Entre el repertori que tocaran aquest dijous, també hi haurà espai pel tianenc Pau Riba. L’Ismael Dueñas diu que els faria molta il·lusió que pogués assistir al seu concert.

Fins a finals de mes, cada dijous el Jardí Lola Anglada s’omplirà de música en directe. Després de la Mireia Feliu i l’Ismael Dueñas, el 12 de juliol tocarà Clarisimament, el 19 de juliol la Raquel Lúa i l’Amaia Miranda i, per tancar, el 26 de juliol cantarà la Gessamí Boada.

Marta López
Marta  López