Cultura

“Misteris per escapar”: un room escape per Tiana

/ annamolas

El divendres a la tarda engega la nova experiència de l’Agrupació Artística del Casal: una barreja entre room escape i jocs de rol. Es podrà participar en equips de 10 a 15 persones i l’espai de l’acció serà el poble de Tiana.

Anna  Molas | 20/09/2017 a les 12:30 0
 

L’Agrupació Artística del Casal ja es prepara per acollir a les persones que vindran a jugar a “Misteris per escapar”, una nova proposta que busca oferir un room escape amb elements de jocs de rol i teatre. Una de les seves particularitats és que l’acció, en comptes de passar en un espai tancat com és habitual, tindrà lloc a l’aire lliure, dins dels límits del poble.

La trama s’emmarcarà en una antiga societat de templers amb seu al poble que ha anat enfosquint les seves pràctiques amb el temps. Un dels seus creadors, en Roger Arjona, ens ho explica:

 

Hi podran participar un màxim de 6 equips d’entre 10 i 15 persones majors de 12 anys, que competiran alhora contra la secta que han d’aconseguir desmantellar, i contra els altres equips.

Tots ells disposaran de 90 minuts per resoldre el gran misteri, temps en el qual hauran d’intentar sempre prendre la decisió correcta per tal de no caure en trampes i enganys que els podrien fer perdre temps. Alhora disposaran d’un kid que se’ls donarà amb objectes que hauran d’utilitzar en algun moment de l’aventura. Una de les coses que s’hi podran trobar seran diners, que tindran una importància cabdal per avançar. Així ho explica Arjona:

 

En els últims anys l’Agrupació Artística del Casal ha combinat el teatre de sala amb altres experiències més interactives amb el públic, com ara un túnel de terror a la Sala Albéniz el 2014 i la desfilada de carnestoltes aquest any. Preguntem a Arjona si es tracta d’una línia que volen seguir:

 

Arjona afirma que encara queden places disponibles i que qualsevol persona es pot inscriure encara que no tingui grup o tingui un grup petit. El mateix divendres a la tarda l’organització gestionarà les persones sense equip i les ajuntarà perquè puguin arribar a 10, nombre mínim de participants per grup. El preu és de 5 euros per persona, i les inscripcions es poden fer omplint el formulari del web de l’entitat o bé a la mateixa Plaça de la Vila a partir de les 19h.

Anna  Molas