General

Mor l’economista Francesc Granell

Biblioteca Racef, CC BY 3.0 , via Wikimedia Commons / martalopez

El catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona havia rebut nombrosos reconeixements a la seva trajectòria com la Creu de Sant Jordi l’any 2012 o la Orden del Mérito Civil l’any 2007.

La  Local | 30/08/2022 a les 15:45 0
 

Aquest dimarts 30 d’agost ha mort l’economista Francesc Granell després de patir un accident el passat cap de semana en una platja catalana, segons fonts pròximes a la família citades per La Vanguardia.

L’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra; l’ex alcaldessa Ester Pujol o Esquerra Tiana han expressat via xarxes socials el seu còndol per la mort de l’economista, que havia estat molt lligat al poble.

El catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona havia ocupat càrrecs de responsabilitat en diferents organismes europeus i de les Nacions Unides, com per exemple el paper que va tenir com a responsable de l’ajuda alimentària comunitària al tercer món i de les relacions amb el Programa Mundial d’Aliments i el Fons Internacional de Desenvolupament Agrícola.

Granell havia rebut nombrosos reconeixements a la seva trajectòria com la Creu de Sant Jordi l’any 2012 o la Gran cruz de la Orden de Alfonso X el Sabio l’any 2014.

La  Local