Personatges de Tiana

Mor Montserrat Carrió hereva de Lola Anglada

Montserrat Carrió al fons de la imatge / sergiquevedo

La tianenca ha mort aquesta matinada a l’edat de 91 anys. Carrió va ser amiga personal de Lola Anglada i una de les màximes defensores de la seva obra.També és mare de Carles Cardús, ex-corredor de motos.

La  Local | 14/07/2017 a les 8:57 0
 

Montserrat Carrió ha mort. La tianenca que vivia a la casa on Lola Anglada va passar gran part de la seva vida i és hereva de molta part de l’obra de la il·lustradora ens ha deixat a l’edat de 91 anys. Ferma defensora de la figura de Lola Anglada, així com es van conèixer en un documental fet per la Núria Rius Vernet i Teresa Sanz Coll. Montserrat Carrió

 

La tianenca sempre havia estat una ferma defensora de la creació del Museu en homenatge a l’artista. I així ho va defensar en aquella mateixa entrevista

 

Ara tota l’obra que la dibuixant li va donar quedarà en mans dels seus tres fills.

 

El sepeli

La vetlla serà a partir de les 16h al tanatori de Can Ruti. Seguidament dissabte a les 10 del matí hi haurà una missa a la Parròquia de Sant Cebrià de Tiana.

 

Mare de Carles Cardús i casada amb futbolista

A més de ser l’hereva de Lola Anglada va estar casada amb Jordi Cardús Aguilar, jugador que, juntament amb els seus germans va estar vinculada a l’Espanyol. Precisament el nom de Tiriti li van posar al seu marit quan jugava a futbol. És mare de tres fills, dos d’ells dedicats a l’esport. L’Enric Cardús, que va ser president del Vòlei Tiana, també havia estat internacional en aquest esport.  El seu fill més conegut, però, ha estat Carles Cardús. L’any 1990 assoleix el subcampionat del món de motociclisme de 250 cc., amb victòries als circuits de Iugoslàvia, França i Txecoslovàquia. És conegut per tothom com a Tiriti. La seva afició per les motos li ve de petit, però fins als 30 anys no guanya la seva primera cursa en un campionat del món. És l’únic pilot que ha aconseguit guanyar les 24 hores tant a la muntanya de Montjuïc com en el circuit de Catalunya. La tradició motociclista la comparteixen dos dels seus nets, Ricky Cardús i Ferran Cardús, descendents per part del seu altre fill, en Lluís.

La  Local