Religió | Viure a Tiana

Neix l’Esplai parroquial “Mare de Déu de l’Alegria”

/ martalopez

El dissabte 19 d'octubre es donarà el tret de sortida a les activitats del primer trimestre.

Marta  López | 09/10/2019 a les 13:05 0
 

Un grup de mares i pares de la parròquia de Sant Cebrià han volgut recuperar l’Esplai parroquial. Sota el nom de la Mare de Déu de l’Alegria, l’esplai tindrà lloc cada dissabte de cinc a set de la tarda a la Catequística. La Teresa Sanches és una de les mares impulsores:

 

L’esplai està destinat a ser un lloc d’oci on es duguin a terme activitats lúdiques per a nens i nenes de 7 a 12 anys, sempre sota la base dels valors i idearis cristians:

 

El dissabte 5 d’octubre va tenir lloc la presentació pública al pati de la Catequística, on es va repartir un tríptic informatiu amb les activitats del primer trimestre:

 

Les activitats aniran condicionades segons l’edat dels infants. De moment, seran els mateixos pares i mares qui faran de monitors de l’Esplai “Mare de Déu de l’Alegria” que compta amb el suport de la Fundació Pere Tarrés:

 

La Teresa explica que alguns d’ells, ella inclosa, tenen la titulació de monitors de lleure, però que en un futur, si l’Esplai creix, es podrà comptar amb més monitors certificats:

 

Per apuntar-se o saber més sobre l’Esplai “Mare de Déu de l’Alegria” es pot trucar al telèfon 93 395 42 52 o anar el primer dia, que tindrà lloc el pròxim dissabte 19 d’octubre:

 

L’Esplai té un cost de 20 euros trimestrals.

Marta López
Marta  López