Cultura

Nens i nenes de l’escola Mozartiana tornen a gravar un disc benèfic

Presentació del primer CD solidari de Mozartiana, a càrrec d'alguns dels músics de l'escola, l'estiu passat a Tiana. Foto: Martí Francàs / Alexia Guilera

Els diners de la venda del CD, amb peces interpretades pels petits músics de l'escola, serviran per becar altres alumnes de Mozartiana, les famílies dels quals no poden pagar totes les classes. Diumenge a les 6 de la tarda el presenten al Casal.

Alèxia  Guilera | 14/06/2018 a les 14:20 0
 

El primer compact-disc solidari de l’escola de música Mozartiana ha funcionat tan bé que el segon ja és a punt de veure la llum. Ja està gravat i editat i es presenta aquest diumenge al pati del Casal, a les 6 de la tarda, amb un concert del mateix alumnat.

És un CD solidari perquè part de l’alumnat d’aquesta escola tianenca ha pogut estudiar música, aquest curs, gràcies a les beques que han aconseguit amb els beneficis de la venda d’aquell primer disc. Ho explica en Pau Josa, professor de bateria i percussió a Mozartiana:

 

Aquest any, el nou disc compta amb una col.laboració molt especial: la de la cantant Aitana López, que ja té un disc editat.

 

l’Aitana i una de les alumnes, a la gravació del CD aquest any. Foto: Mozartiana

El disc l’han tornat a gravar a un estudi que els han cedit a una masia de l’Empordà:

 

Tota una experiència musical i de vida pels petits músics de Mozartiana, fet que satisfà molt en Pau Josa i la resta de professorat de l’escola:

 

Aquest diumenge, al concert del Casal, es podrà adquirtir el CD benèfic, a un preu de 10 euros.

Alèxia  Guilera