La Local - Ràdio Tiana | Política

Nou programa a Ràdio Tiana de preguntes dels oients a l’alcaldessa

Ester Pujol respondrà en directe les preguntes dels tianencs i tianenques / lalocal

Per fer les preguntes a Ester Pujol podeu trucar durant l'emissió del programa, en directe, al 93 465 33 99, per missatge directe al Facebook de La Local, per whatsapp al 609 16 45 02 o per correu electrònic a radio@lalocaltiana.cat

La  Local | 20/03/2017 a les 10:44 0
 

Aquest dimarts, a les 19h., Ràdio Tiana estrena un nou programa: “L’alcaldessa, de prop”. A partir d’avui, el tercer dimarts de cada mes l’alcaldessa, Ester Pujol, respondrà en directe les preguntes que li facin arribar tianencs i tianenques i, òbviament, la ciutadania en general.

L’alcaldessa de Tiana respondrà qüestions referents a l’actualitat municipal i, també, a l’actualitat política, econòmica, cultural o social de la comarca o el país. Qüestions que, des de La Local-Ràdio Tiana, animem a fer des d’aquest mateix moment.

Com fer arribar les preguntes a l’alcaldessa? Es pot fer de diferentes maneres:

- Trucant, entre 19h i 19.30h, durant l’emissió del programa, al telèfon del directe, el 93 465 33 99.

- Per missatge directe al Facebook de La Local-Ràdio Tiana

- Per whatsapp al mòbil de La Local-Ràdio Tiana: 609 16 45 02

- Per correu electrònic a: radio@lalocaltiana.cat

“L’alcaldessa, de prop” estarà conduït per la periodista Alèxia Guilera.

Aquest primer programa farà focus en el tema de l’aparcament al centre, que ja va ser motiu de debat a l’”Ara i aquí”, el programa de tertúlia política de La Local-Ràdio Tiana, dimarts passat. També es comentaran temes d’actualitat. Però sobretot seran les preguntes dels oients les que marcaran el rumb d’aquest nou “L’alcaldessa de prop”.

Creative Commons License
La  Local