La Local - Ràdio Tiana | Política

Nou programa a Ràdio Tiana de preguntes dels oients a l’alcaldessa

Ester Pujol respondrà en directe les preguntes dels tianencs i tianenques / lalocal

Per fer les preguntes a Ester Pujol podeu trucar durant l'emissió del programa, en directe, al 93 465 33 99, per missatge directe al Facebook de La Local, per whatsapp al 609 16 45 02 o per correu electrònic a radio@lalocaltiana.cat

La  Local | 20/03/2017 a les 10:44 0
 

Aquest dimarts, a les 19h., Ràdio Tiana estrena un nou programa: “L’alcaldessa, de prop”. A partir d’avui, el tercer dimarts de cada mes l’alcaldessa, Ester Pujol, respondrà en directe les preguntes que li facin arribar tianencs i tianenques i, òbviament, la ciutadania en general.

L’alcaldessa de Tiana respondrà qüestions referents a l’actualitat municipal i, també, a l’actualitat política, econòmica, cultural o social de la comarca o el país. Qüestions que, des de La Local-Ràdio Tiana, animem a fer des d’aquest mateix moment.

Com fer arribar les preguntes a l’alcaldessa? Es pot fer de diferentes maneres:

– Trucant, entre 19h i 19.30h, durant l’emissió del programa, al telèfon del directe, el 93 465 33 99.

– Per missatge directe al Facebook de La Local-Ràdio Tiana

– Per whatsapp al mòbil de La Local-Ràdio Tiana: 609 16 45 02

– Per correu electrònic a: radio@lalocaltiana.cat

“L’alcaldessa, de prop” estarà conduït per la periodista Alèxia Guilera.

Aquest primer programa farà focus en el tema de l’aparcament al centre, que ja va ser motiu de debat a l'”Ara i aquí”, el programa de tertúlia política de La Local-Ràdio Tiana, dimarts passat. També es comentaran temes d’actualitat. Però sobretot seran les preguntes dels oients les que marcaran el rumb d’aquest nou “L’alcaldessa de prop”.

La  Local