Política

Núria Blasco: “dins els propers 2 anys hem d’aconseguir tenir Batxillerat a Tiana”

La portaveu municipal del PSC als estudis de La Local-Ràdio Tiana, aquest dimarts / sergiquevedo

La crisi interna al PSC de Tiana és un tema que inquieta Núria Basco, tot i que la regidora treu ferro a les recents declaracions creuades entre Albert Garrit i l'actual executiva.

Alèxia  Guilera | 05/07/2017 a les 11:31 0
 

Volen seguir apostant per les persones i acabar les inversions previstes per aquest mandat. Una de les fites a assolir els propers 2 anys és tenir Batxillerat a l’institut de Tiana: són alguns dels objectius fonamentals que té, ara per ara sobre la taula, l’equip de govern municipal (PSC + ERC), assegura la portaveu del grup municipal socialista, Núria Blasco.

Ho ha dit en una entrevista a La Local, la cinquena d’un seguit que anirem emetent al llarg d’aquests dies amb els portaveus dels 6 grups municipals, on ells i elles fan balanç dels 2 anys de mandat. A les entrevistes, -fetes i emeses en l’ordre en què es van poder concertar, segons l’agenda de cada portaveu-  també expliquen quins objectius tenen pels 2 anys que queden fins les properes Municipals, la primavera del 2019.

Núria Blasco creu que s’ha fet “molta feina en aquesta meitat de mandat” i està especialment orgullosa de l’ampliació dels ajuts a les famílies en matèria educativa:

 

Dins el capítol d’Educació, la portaveu socialista ha afegit que “hem d’aconseguir” tenir en funcionament els dos cursos de Batxillerat a l’institut de Tiana dins dels propers 2 anys.

Blasco ja havia estat regidora, també de Cultura i Esports, en l’anterior mandat. Tanmateix, o potser per això, assegura que es va pensar “molt” si repetia o no en aquest càrrec, i més havent de ser la nova portaveu del grup municipal del PSC. En aquests dos anys s’ha trobat amb un estil de fer política “diferent”: el de Junts. Per a Blasco, però, és un estil semblant als primers temps de Gent per Tiana:

 

La crisi interna al PSC de Tiana és un tema que inquieta Núria Basco, tot i que la regidora treu ferro a les recents declaracions creuades entre el dimitit membre de l’executiva Albert Garrit i la resta de l’executiva, que va fer un dur comunicat posteriorment a aquella decisió. Així és com ella pensa que s’haurien de solucionar aquest tipus de divergències:

 

Quan l’oposició critica que el seu grup municipal i l’equip de govern no tenen clar el model de poble, sovint se centren en el fet que per a infraestructures municipals com el Casal o la Sala Albéniz no s’acaba de trobar un full de ruta. Núria Blasco no hi està gens d’acord, amb això, i afirma que “parlen des del desconeixement”:

 

La campanya de les Municipals del 2019 -a la qual no descarta tornar-se a presentar en un lloc destacat de la llista socialista- hauria de ser, per a Núria Blasco, “transparent i amb molt de diàleg”. I ser-ho en el benentès, subratlla, “que és el teu poble el que estàs posant sobre la taula, un espai important on hi ha persones, famílies on tot s’ha de pensar realment”, diu.

Podeu escoltar l’entrevista sencera en aquesta mateixa notícia.

Alèxia  Guilera