Cultura

Òmnium convoca el primer premi Joan Armengol i Moliner

L'escultura de Mario Tarragó, vista des de la part del cartell. Foto: Helena Oset. / martalopez

El nom del guanyador o guanyadora, escollit pel jurat format pel Lluc Armengol, la Gemma Liñán i en Jordi Pesarrodona, es donarà a conèixer aquest dissabte 17 d'octubre a les dotze del migdia en un acte que es celebrarà al parc que du el nom del pallasso tianenc.

Marta  López | 14/10/2020 a les 9:36 0
 

Òmnium Tiana ha impulsat el primer premi Joan Armengol i Moliner. El guardó, una rèplica de ceràmica del seu nas de pallasso elaborada per l’Institut Pau Gargallo de Badalona, vol distingir la trajectòria i els mèrits de persones o entitats dels Països Catalans per les seves facetes cíviques, culturals o artístiques, en consonància amb els valors i la feina artística que representava en “Juanitu”.

El nom del guanyador o guanyadora, escollit pel jurat format pel Lluc Armengol, la Gemma Liñán i en Jordi Pesarrodona, es donarà a conèixer aquest dissabte 17 d’octubre a les dotze del migdia en un acte que es celebrarà al parc que du el nom del pallasso tianenc. Serà de lliure accés per a tothom i comptarà amb totes les mesures Covid-19.

Tal com informen des de l’organització, l’acte s’ha concebut com una gala presentada per l’actor i director Joan Arqué. La gala comptarà amb l’actuació del pallasso Claret Papiol i els músics Jordi Fàbregas i Eduard Casals, que recuperaran temes dels espectacles conjunts de la Murga i Can Boter, comunitat artística fundada pel “Juanitu”.

Marta López
Marta  López