La Local - Ràdio Tiana | Mèdia

Ona TIMÓ, el nou programa de La Local-Ràdio Tiana

Les alumnes del taller de ràdio i teatre, amb la Paola, durant una de les seves sessions. Foto: Escola d'Adults TIMÓ. / martalopez

Des de l’octubre i fins ara, les alumnes de l'Escola d'Adults TIMÓ han après el procés d’elaboració d’un programa radiofònic. El resultat es podrà escoltar aquest dimecres a les set de la tarda.

Marta  López | 29/01/2019 a les 15:29 0
 

Arriba un nou programa a La Local-Ràdio Tiana. A partir d’aquest 30 de gener, cada últim dimecres de mes les alumnes del taller de ràdio i teatre de l’Escola d’Adults TIMÓ tindran un espai a la graella de Ràdio Tiana amb “Ona TIMÓ”:

 

El taller, dirigit per la Paola, està pensat per aprendre el procés d’elaboració d’un programa radiofònic. Des de l’octubre i fins ara, durant els matins dels dimecres, les alumnes han après a redactar i donar veu a una notícia; i han treballat locució, entonació i seguretat per a parlar en públic. El resultat es podrà escoltar aquest dimecres a les set de la tarda.

El taller de ràdio i teatre de l’Escola d’Adults TIMÓ és una novetat del curs 2019-2020. Tal com va explicar la directora del centre a La Local, la Lourdes Oliveras, el taller va sorgir arran de les propostes que els mateixos alumnes van fer a finals del curs passat.

Així doncs, “Ona TIMÓ” s’uneix a la programació de La Local-Ràdio Tiana, compartint graella amb L’envelat, l’Ara i aquí, Som aquí, Quart creixent i La música del diable 2.0.

Marta López
Marta  López