La Local - Ràdio Tiana | Mèdia

Ona Timó torna amb dos programes especials

/ martalopez

A través de sessions en línia i videotrucades, el taller de ràdio i teatre de l'Escola d'Adults Timó han pogut tirar endavant dos programes, un de caràcter informatiu i periodístic i un altre amb l’obra de ràdio-teatre “Criatures”.

Marta  López | 23/06/2021 a les 12:10 0
 

Aquest ha sigut un any d’adaptacions, canviant rutines i maneres de fer a causa de la pandèmia. El taller de ràdio i teatre de l’Escola d’Adults de Tiana i Montgat n’és un exemple. A través de sessions en línia i videotrucades, han après i han pogut tirar endavant dos programes, un de caràcter informatiu i periodístic i un altre amb l’obra de ràdio-teatre “Criatures”. La Isabel Monseny, una de les voluntàries, ens ho explica:

 

La Paola i l’Àngel han aportat la seva expertesa, cada un des d’un àmbit diferent: la primera ha transmès el seu coneixement sobre el món de la ràdio, el segon sobre el món del teatre. El programa no hauria estat possible, tampoc, sense l’ajuda tècnica d’en Xavier Kirchner.

El resultat final es veurà reflectit en els dos programes especials d’Ona Timó que es podran escoltar el dijous 24 de juny i el dijous 1 de juliol a les cinc de la tarda a través del 107.2 fm, i, a partir dels divendres 25 de juny i 2 de juliol, a l’ivoox de La Local.

Marta López
Marta  López