Ajuntament

El PDeCAT-DC pregunta al ple sobre les càmeres de seguretat al poble

Zona dels Vessants, una de les més afectades pels robatoris. / martalopez

També hi han fet dues preguntes: una relacionada amb el canvi de sentit de la zona del carrer Matas i una altra amb la lentitud en les licitacions dels locals del passatge Moragas.

Marta  López | 08/01/2018 a les 20:23 0
 

El grup municipal del PDeCAT-DC ha preguntat al ple sobre l’estat de la instal·lació de càmeres de seguretat a Tiana. Arran de l’allau de de robatoris o intents de robatoris a la zona de Les Costes i els Vessants, el grup municipal PDeCAT-DC ha volgut saber quantes de les 22 càmeres de seguretat que l’Ajuntament es va comprometre a posar fa un any s’han col·locat. L’alcaldessa, Ester Pujol, ha volgut subratllar que hi ha hagut una baixada en el nombre de robatoris a Tiana:

 

Ester Pujol també ha donat els detalls sobre el funcionament de les càmeres de seguretat:

 

Pujol ha dit que continua el compromís d’implementar la resta de càmeres a Tiana, fins les 22 previstes. Ha dit que ara cal solventar problemes tècncs d’alimentació del pal on són les càmeres, que no es pot fer via wi-fi per seguretat. Quan això se solventi, ja es farà públic el plec de condicions, ha dit. L’alcaldessa ha aprofitat per felicitar la Policia Local en la resolució directa de 4 robatoris a domicilis de Tiana.

El canvi de direccions a Ciutadella

El PDeCAT-DC, a més a més, ha preguntat per les obres al carrer Matas. Des del grup de l’oposició també han rebut les queixes dels veïns, tal com ha destacat Olga Rué. Ella mateixa explica que no qüestionen les obres que es duran a terme, sinó el procediment que s’ha dut a terme per informar els veïns, que ha estat insuficient, assegura.

El PDeCAT-DC també ha presentat una queixa que està relacionada amb la lentitud en les licitacions dels locals del passatge Moragas.

Marta López
Marta  López