Monogràfics de La Local | Montgat

Pedalant entre pics de l’Himàlaia… i entre multituds

El montgatí pedalant al costat d'un soldat de l'Índia, pujant cap a Darjeeling / lalocal

La Local-Ràdio Tiana continua fent el seguiment del viatge de 17.000 km d'en Ruben, en capítols que anem publicant cada setmana. Seran 3 mesos i mig d'un llarg i fascinant viatge sobre dues rodes que ha començat fa 2 setmanes.

Alèxia  Guilera | 12/05/2017 a les 16:37 0
 

En Ruben Àngel segueix la seva aventura de recórrer dalt de la seva bicicleta la distància entre Singapur i Montgat. La segona crònica del seu viatge ens arriba aquesta setmana des de Nepal, entre muntanyes. En Ruben hi ha arribat aquesta setmana després de pedalar -bé, en ocasions d’intentar-ho amb moltes dificultats- per l’Índia. Aquesta és l’experiència, explicada per ell mateix, de circular en bici per Calcuta, una de les ciutats més poblades del món:

 

El pas de l’Índia al Nepal, en Ruben el va intentar fer per un petit pas fronterer entre pics de l’Himàlaia. Però, finalment, va haver de desisitir perquè només poden passar per allà persones de nacionalitat índia o nepalí. Tanmateix, el canvi de plans li va portar una sorpresa ben agradable:

 

A en Ruben encara li esperava una altra sorpresa en la seva estada de 5 dies al Nepal:

 

Ara mateix, encara en terres nepalís, en Ruben està immers en un clàssic per a muntanyistes i ciclistes: el circuit Annapurna.

 

El proper objectiu del montgatí els propers dies, doncs, és pujar fins els 5.416 metres d’alçada del punt més alt d’aquest circuit, sempre dalt de la seva bici. Després d’això té previst sortir del Nepal “bastant ràpid” perquè té un visat per només 15 dies.

Alèxia  Guilera